015 - 2573212
bgg: 015 - 2855573

't Kickertje is op zoek naar jou!

't Kickertje is volop in beweging. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's

Voor onze locatie LTC Keenenburg zijn wij op zoek naar twee sportieve collega's die graag werken op een locatie met veel ruimte en gelegenheid tot buitenactiviteiten. Sport, natuur en spel voeren de toon op deze locatie. Gun jezelf de kans om te komen werken op deze groene locatie op nog geen 15 fietsminuten vanaf station Delft. Klik hier voor uitgebreide informatie over deze twee vacatures.

Klik hier voor al onze vacatures.

 

Introductie Kickertje Ouderportaal

Op 1 december 2016 is het ouderportaal van 't Kickertje in gebruik genomen. Het ouderportaal is een extra communicatiemiddel tussen medewerkers en ouders.

Met het ouderportaal kunt u:

  • Foto's bekijken
  • Berichten versturen en ontvangen
  • Een ruilaanvraag doen (ruilen is slechts mogelijk binnen 7 dagen)
  • Extra opvang aanvragen
  • Tegoeden inzetten/aanvragen (alleen van toepassing voor 52 weken contracten), bijvoorbeeld bij een schoolvrije dag.

Gedurende de opvang van uw kind worden foto's gemaakt en met u gedeeld. Standaard staat genoteerd dat u toestemming geeft voor het delen van foto's. Wilt u niet dat er foto's worden gedeeld dan kunt u dit aangeven tijdens het kennismakingsgesprek of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In dat geval worden er geen foto's gemaakt van uw kind (en gedeeld).

Voor de foto’s geldt dat op het moment dat een medewerker een foto markeert er verschillende mogelijkheden zijn hoe de foto gedeeld wordt:

  • Foto’s waar alleen uw kind op staat wordt in principe alleen met u als ouder gedeeld.
  • Foto’s waar meerdere kinderen op staan wordt gedeeld met de ouders van de kinderen die op de foto staan.
  • Wanneer het een groepsfoto betreft wordt deze foto gedeeld met alle ouders van de groep. 

Foto’s zijn alleen zichtbaar voor de ouders van de groep, waarbij we de ouders vragen integer om te gaan met de foto’s waar ze beschikking over krijgen.

Vanuit de app/het portaal bieden we GEEN mogelijkheid om foto’s te plaatsen op social media. Dit om te voorkomen dat ouders ongewenst foto’s met daarop andere kinderen online zetten.

De foto’s worden gepubliceerd in een afgesloten omgeving. Mensen zonder inlogcodes kunnen de foto’s dus niet zien. Uw kind zal NIET naar boven komen in de zoekresultaten van zoekmachines. 

Via een bericht aan de groep kunt u via het ouderportaal een praktische vraag stellen, u hoeft daarvoor niet meer te bellen. Dit zorgt voor meer rust op de groep. U kunt bijvoorbeeld doorgeven dat uw kind later komt vanwege een bezoek aan het consultatiebureau. Pedagogisch medewerkers kunnen op hun beurt gemakkelijk een algemene mededeling doen, bijvoorbeeld dat de kinderen hun lievelingsboek mee mogen nemen, of een extra set kleding vanwege een bezoek aan het park. Pedagogisch medewerkers kijken op vaste momenten of er berichten zijn, zij krijgen geen notificatie. Voor een urgente boodschap neemt u telefonisch contact op.

Het is niet mogelijk om wijzigingen in de overeenkomst door te geven via het ouderportaal. Dit blijft u doen via de afdeling planning via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (015) 251 75 81 of (015) 251 75 80.

Download de Kickertje app

Het ouderportaal heeft u altijd bij de hand met de Kickertje app. Download hem (uiteraard) gratis in de App Store of de Play Store.

Heeft u geen mobiel apparaat tot uw beschikking dan kunt u inloggen via de computer.

Praktische informatie vindt u in onderstaande handleidingen.

Activiteitenprogramma najaar 2017

De activiteitenprogramma's van de verschillende locaties vindt u elders op deze website. Ieder voor- en najaar is een nieuw programma beschikbaar.

Spelen in Midden-Delfland

De vakantie is begonnen. Wat is er leuker voor de kinderen dan te spelen. Probeer eens een andere speeltuin uit dan dat jullie gewend zijn. Het speeltuinenboek van 't Kickertje maakt het u makkelijk. En, vooral voor de kinderen veel speelplezier gewenst.